DAMKOMMITTÉN

Damkommittén värnar om Vallentuna GK:s damer. Vi finns här för att skapa aktiviteter som utvecklar golf och teamkänslan i klubben.

Damer i alla åldrar är hjärtligt välkomna att delta i och påverka våra aktiviteter.

På tisdagskvällar spelar vi tävling med fina priser i potten. Tävlingen brukar följas av middag i restaurangen för de som vill och kan. Kika in på tävlingskalendern för att se vilka datum vi kör igång.

Anmälan sker via MinGolf.se

Missa inte heller damernas Eclectictävling där du registrerar ditt bästa resultat på varje enskilt hål genom hela säsongen. På tisdagsgolfens avslutningstävling i september delas pris ut till den som haft det allra bästa resultatet för hela säsongen. Håll ögonen öppna, mer info kommer.

Kontakta gärna någon av oss nedan vid frågor och funderingar. Förslag och nya idéer tas tacksamt emot!

dam@vallentunagolfklubb.se

Lycka till med golfen i år, vi ses ute på banan!

Ledamöter

Sandra Wängelin